Tel.:
China het plafond van het aluminiummetaal fabrikant
Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

UW BETROUWBARE DESKUNDIGE VAN HET METAALplafond.

Thuis

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

De Technologie van het Wuxiontstaan in 1992 wordt gevestigd is een uitvoerige productie en een handelsmaatschappij die. Wij hebben bocome de leider op decoratie materieel gebied met meer dan 27 jaar ontwikkelings.

 

Wij nu worden een klassiek industrieel beeld en een uitstekende repulation in de het plafondindustrie van het metaalaluminium, aluminiumbekledingspaneel, dubbel gebogen en speciaal-gevormd paneel. De Technologieco. van het Wuxiontstaan, Ltd bezet een gebied 50666m2 met de moderne de workshops en het bureaubouw van de automatiseringsproductie. Het huidige Franse automatische PVDF het schilderen van SAMES materiaal en het Koreaanse automatische de machts bespuitende materiaal van KCI, het de controleponsen van computergegevens en de scherpe booglassenvaardigheden gaan onze klanten maken met technisch ontwerp en kwaliteitsplafond worden tevredengesteld.

 

Vele begaafde techniekontwerpers zijn tewerkgesteld om de integratie van het ontwerpen, produceren, die de diensten installeren voor onze klanten te verstrekken. ISO9001: 2001 brengt het Kwaliteitsbeheersysteem ons ertoe om de kwaliteit van alle producten te controleren die ons maken kanssamenwerking met hoogste wereld 500 hebben ondernemingen voor oud, zoals HunterDouglas, Armstrong, en Amerikaans Decoratiove-Plafond.

 

Ons doel is het meest geavanceerde materiaal, de perfecte kwaliteit, en de beste dienst, gaan samen.

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : ONTSTAAN

Aantal werknemers : 600~800

Jaarlijkse omzet : 70,000,000-80,000,000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

De Technologie van het Wuxiontstaan in 1992 wordt gevestigd is een uitvoerige productie en een handelsmaatschappij die. Wij hebben bocome de leider op decoratie materieel gebied met meer dan 27 jaar ontwikkelings.

 

Wij nu worden een klassiek industrieel beeld en een uitstekende repulation in de het plafondindustrie van het metaalaluminium, aluminiumbekledingspaneel, dubbel gebogen en speciaal-gevormd paneel. De Technologieco. van het Wuxiontstaan, Ltd bezet een gebied 50666m2 met de moderne de workshops en het bureaubouw van de automatiseringsproductie. Het huidige Franse automatische PVDF het schilderen van SAMES materiaal en Koreaanse KCI het automatische machts bespuitende materiaal, het de controleponsen van computergegevens en de scherpe booglassenvaardigheden naar makeourklanten gaan worden tevredengesteld met technisch ontwerp en kwaliteitsplafond.

 

Vele begaafde techniekontwerpers zijn tewerkgesteld om de integratie van het ontwerpen, produceren, die de diensten installeren voor onze klanten te verstrekken. ISO9001: 2001 brengt het Kwaliteitsbeheersysteem ons ertoe om de kwaliteit van alle producten te controleren die ons maken kanssamenwerking met hoogste wereld 500 hebben ondernemingen voor oud, zoals HunterDouglas, Armstrong, en Amerikaans Decoratiove-Plafond.

 

bedrijfsdiensten

De Technologieco. van het Wuxiontstaan, Ltd bezet een gebied 50666m2 met de moderne de workshops en het bureaubouw van de automatiseringsproductie. Het huidige Franse automatische PVDF het schilderen van SAMES materiaal en Koreaanse KCI het automatische machts bespuitende materiaal, het de controleponsen van computergegevens en de scherpe booglassenvaardigheden naar makeourklanten gaan worden tevredengesteld met technisch ontwerp en kwaliteitsplafond.

 

Vele begaafde techniekontwerpers zijn tewerkgesteld om de integratie van het ontwerpen, produceren, die de diensten installeren voor onze klanten te verstrekken. ISO9001: 2001 brengt het Kwaliteitsbeheersysteem ons ertoe om de kwaliteit van alle producten te controleren die ons maken kanssamenwerking met hoogste wereld 500 hebben ondernemingen voor oud, zoals HunterDouglas, Armstrong, en Amerikaanse & Decoratiove Ceiling.Also die OEM/ODM, installatie, technische ondersteuning op de markt brengen verkopen.

Bedrijfteam

Vele begaafde techniekontwerpers zijn tewerkgesteld om de integratie van het ontwerpen, produceren, die de diensten installeren voor onze klanten te verstrekken. ISO9001: 2001 brengt het Kwaliteitsbeheersysteem ons ertoe om de kwaliteit van alle producten te controleren die ons maken kanssamenwerking met hoogste wereld 500 hebben ondernemingen voor oud. Anderen zijn jong en begaafd met meer dan 5 jaar praktijk. Strikt QC team: 10 mensen nemen last van kwaliteitscontrole allebei in huisvesting, componenten, verwerking, test, pakket etc….

Wuxi Genesis Technology Co.,Ltd
Room12,11/F, Road van Suntown Building.No.277 Minfeng, Liangxi-District, Wuxi City.214000, China
Tel.:86-510-83720199
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit het plafond van het aluminiummetaal Leverancier. © 2018 - 2020 aluminummetalceiling.com. All Rights Reserved.